Corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea – Focşani

“Corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea” este un workshop despre comunicare şi morfopsihologie.

trsaturi faciale

Interpretarea trăsăturilor faciale este prima formă de comunicare între oameni. Precede orice cultută sau formă de scriere şi chiar limbajul articulat.

Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia.
Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală.

Ce vei învăţa şi vei putea aplica imediat după workshop?
• Împărţirea feţei – cum să-ţi adaptezi stilul de comunicare în funcţie de trăsăturile de personalitate ale celui din faţa ta.
• Cum să recunoşti un introvertit şi un extrovertit şi cum îi abordezi pentru a creşte eficienţa comunicării.
• Unde vedem şi cum se măsoară nivelul de gelozie al oamenilor.
• Cu câtă intensitate resimt oamenii situaţiile emoţionale.
• Unde vedem agresivitatea şi violenţa şi cum ne păzim de ele.
• În ce plan al vieţii resimte cel din faţa ta stresul.
• Cum recunoaştem şi cum măsurăm nivelul de frustrare din viaţa oamenilor.

Dintre temele abordate în cadrul acestui workshop amintim:
• Faţa – oglinda a ceea ce trăim, a ceea ce suntem
• Ce este fizionomia – scurtă istorie
• Subconştientul
• Modul în care creierul controlează muşchii feţei
• Simetria facială şi rolul ei în evoluţia umană
• Comunicarea nonverbală şi evoluţia ei odată cu societatea umană
• Împărţirea feţei, ce putem afla la o primă privire despre personalitatea celui din faţa noastră
• Mecanisme musculare care afectează forma şi poziţia ochilor – exemple
• Ce forme de ochi apreciază doamnele? Dar domnii?
• Unde vedem nivelul de agresivitate sau de violenţă pe faţa omului?
• Câte ceva despre frustrări – sunt vechi sau recente?
• Prezentarea cursului intensiv de fizionomie Face Keys

În cadrul acestui work-shop sunt, desigur, acceptate şi încurajate întrebările legate de fizionomie şi de corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, dar nu numai.

Cine susţine acest eveniment?

Alexandru Bocunescu
– Fondator al Face Keys România și creator al metodei Face Keys® de corelare a personalității cu trăsăturile feței
– Membru al echipei de cercetare a stările alterate de conştienţă în cadrul Academiei Europene de Hipnoză, hipnoterapeut
– Trainer în cadrul Human Institute Behavior Center
– Reprezentant medical pentru MediConsult®, producător de echipamente de terapie cu câmp electromagnetic pulsatoriu
– Economist cu experiență în transport maritim, vânzări, marketing și resurse umane.
– Consultant pentru orientarea în carieră
– Consilier pentru dezvoltarea personală
– Formator, speaker şi conferenţiar

“Am început cu studiul fizionomiei arabe şi fascinaţia a fost atât de mare încat mi-am dedicat în totalitate timpul studiului tehnicilor de comunicare nonverbală. Am continuat cu studiul fizionomie chineze, europene, indiene studiez în continuare tot ce este legat de face-reading şi de corelarea trăsăturilor faciale cu cele de personalitate..
Face Keys este o metoda care ţine cont de informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii – chinezi, arabi, indieni, europeni – dar care oferă informaţii verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia. Am descoperit că, reduse la esenţa lor, toate tehnicile de citirea feţei au un numitor comun. De fapt, cred că citirea feţei precede orice cultură în sine, orice altă formă de comunicare deci orice formă de scriere sau de limbaj. Mimica a fost printre primele forme de comunicare între oameni şi poate de aceea faţa are cel mai mare rol în comunicarea nonverbală, în zilele noastre.
Cititul feţei, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în tote domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală. Fie că o facem inconştient, fie că este un act conştient, cu toţii ştim să interpretăm mimici, gesturi sau ştim ce emoţii sunt exprimate cu ajutorul muşchilor feţei.
Am început să predau şi să-i învăţ şi pe alţii să citească feţe sub deviza că nu vreau să induc pe nimeni în eroare. Procesul meu de învăţare şi de dezvoltare continuă şi este alimentat de oamenii pe care îi învăţ să facă primii paşi pe acest drum. Sunt convins că viaţa oricui se schimbă, atunci când învaţă să folosească metode de comunicare, vechi de când lumea, dar aduse în prezent. Îi priveşte altfel pe cei din jur, dar se vede altfel şi pe sine, “altfel” însemnând fără măşti, fără zâmbete de complezenţă. Capătă abilitatea de a vedea cum este cu adevărat un om, de ce a ajuns aşa şi cum poţi face comunicarea mai uşoară.”

Numărul de locuri este limitat iar ocuparea lor se face în ordinea înscrierii.

Detalii la 0723 674 772 sau office@facekeys.ro. Pentru înscriere la eveniment vă rugăm să folosiţi formularul disponibil pe pagina evenimentului.

PS – Cunoşti persoane care ar putea fi interesate? Trimite-le şi lor invitaţia, îţi vor mulţumi!

© 5Focsani