Conferința Sărbătorilor de Iarnă @Ateneul Popular

Joi, 22 decembrie 2016, sala mare a Ateneului Popular „Mr.Gh.Pastia” Focsani va fi gazda unei conferințe. Din prezentarea evenimentului ”Conferința Sărbătorilor de Iarnă” aflăm că va conferenția dl. psih. Viorel Micu.

”Ne-am hotărât să întreprindem un astfel de demers deoarece, apropiindu-se cea mai încântătoare sărbătoare religioasă de peste an, considerăm a fi cel mai bun moment pentru a vorbi despre Lumină.
Entuziasmul nostru este foarte mare, deoarece vom vorbi despre lumina ce există efectiv în noi, în corpul nostru.
Vom vorbi despre cât de minunat suntem alcătuiţi şi despre marile beneficii ale intrării în câmpul fotonic.
In speranţa că vom reuşi să vă demonstrăm cât de minunaţi şi de puternici sunteţi vom face un exerciţiu demonstrativ oferindu-vă cadou o tehnică de accesare a subconştientului. Cu ajutorul acesteia puteţi elimina informații ce distorsionează starea emoțională a dumneavoastră modificându-vă tonicitatea psihică.


Vom mai vorbi despre dilogul biofotonic intercelular. Această descoperire uimitoare nu este promovată dar ne poate duce la un nivel superior de înţelegere a felului fascinant în care suntem alcătuiţi.
Toate aceste adevăruri, coroborate cu informaţiile spirituale oferite de-a lungul timpului (uneori chiar în această sală) vor putea genera o rezonanţă ce poate avea ca rezultat dezvoltarea nostră spre a ajunge la nivelul cel mai de sus a celui ce putem fi!

Este un curs spiritual nonconformist, conceput spre a vă ajuta să vă rupeţi de grijile cotidiene. In mod special nu am scris câte ceva prezentator deoarece ” Conferinţa Sarbatorilor de Iarna” nu este despre cel ce prezintă, aşa cum credem că deja aţi înţeles, este despre Dumneavoastră despre faptul că ar trebui să vă aduceţi aminte cât de minunaţi şi puternici sunteţi ! Vă vom demonstra acest fapt!

Aveţi toate calităţile pentru care eraţi atât de pupăciţi cănd eraţi mici ! Bucuraţi-vă ! Impreună într-adevăr putem fi perfecţi !
Vă aşteptăm cu drag !” – este descrierea completă a acestui eveniment.

De asemenea se precizează că participarea este gratuită și orice persoană este primită!

© 5Focsani