Foto Video!!! Concursul interjudețean de interpretare ”Noelia Prisecaru”, ediția a VIII-a

Ediția a VIII-a a Concursului interjudețean de interpretare ”Noelia Prisecaru” a avut loc la Focșani și s-a desfășurat în zilele de 17-18 iunie 2016. În concurs, la secțiunile pian și chitară clasică s-au înscris peste  sută de copii talentați de la școlile și liceele de profil din țară, dar și de la școlile populare de artă și școli private.

Majoritatea participanților au fost din Vrancea, Buzău, Brăila, Bacău, Iași, Suceava, Vaslui, București. Emoții multe au avut participanții, dar mai ales îndrumătorii lor. Am văzut chipuri livide și torace umflate cu respirații tăiate. Doar dacă nu știi despre ce este vorba nu ai cum să înțelegi. Numeroase premii, premii speciale și mențiuni s-au împărțit pentru fiecare categorie de vârstă, de la cel mai mic, preșcolar, la cel mai mare, de clasa a VIII-a. Unul dintre ei a obținut trofeul, dar nu cred că se aștepta pentru că a plecat acasă înainte să-l primească. Cu siguranță va ajunge prin curier la Cosmin Hulupțuc de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”. Felicitări tuturor!

De menționat este că pianul C. Bechstein, achiziționat de curând pentru Ateneul Popular cu sprijinul Consiliului Local Focșani, a fost inaugurat şi pentru micii pianişti participanţi la concursului interjudeţean de interpretare “NOELIA PRISECARU” . Concursul  a fost organizat de Liceul de Artă „Gh.Tattarascu”, în parteneriat cu ISJ Vrancea şi Ateneul Popular Mr.Gh.Pastia  din Focşani.

Concurs Noelia Prisecaru (2)

Albert Gugulan, Buzău (premiul I)

Concurs Noelia Prisecaru (1)

surioara lui Eduard Johann Groza, Focșani

Concurs Noelia Prisecaru (3)

medaliile și trofeul oferite cu ajutorul sponsorilor

Concurs Noelia Prisecaru (4)

David Lefter, Focșani (premiul I)

Concurs Noelia Prisecaru (5)

Liu Jin-Xi Ana Maria, Bârlad (premiul I)

Concurs Noelia Prisecaru (7)

Eduard Johann Groza, Focșani (premiul I)

Concurs Noelia Prisecaru (8)

Iustina Ionașcu, Focșani (premiul I)

© 5Focsani