Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Concertul Tradiţional de Crăciun al Orchestrei de Cameră UNIREA

Se apropie cu paşi repezi Concertul Tradiţional de Crăciun al Orchestrei de Cameră UNIREA de luni, 18 decembrie 2017, începând cu ora 19.00, eveniment muzical ce se doreşte a fi o colindă (o vestire) de Crăciun, dar şi o urare de An Nou. Invitaţii de onoare ai concertului vor fi soprana Irina IORDĂCHESCU şi tenorul Mario VASILIU.

Cu această ocazie distinsa doamnă Irina IORDĂCHESCU, fica celebrului bariton Dan IORDĂCHESCU, a transmis un mesaj publicului focşănean:

„După mulţi ani ne pregătim să revenim la Focşani, în faţa unui public pe care întotdeauna l-am perceput ca fiind unul cald, sensibil şi receptiv!

Scena Ateneului Popular din Focşani va găzdui un eveniment foarte drag nouă, Concertul de Crăciun şi, suntem foarte bucuroşi să fim parte din el!

Muzică frumoasă, muzică pentru suflet, un repertoriu foarte variat şi complex dar şi foarte cunoscut: colinde, muzică sacră, valsuri, operă, operetă şi canţonete italiene.

Vă aşteptăm cu mult drag pentru a trăi împreună emoţia şi bucuria Crăciunului!”

Inca se mai pot procura bilete de la Agenţia Ateneului Popular, preţul fiind de 80 de lei. De asemenea, pot fi cumpărate şi bilete de 50 de lei, „în funcţie de poziţia locului în sală“.

Spune-le și prietenilor tăi dacă intenționezi să mergi la acest eveniment local!

Ce părere ai despre acest eveniment local?

Ghidul tău online de petrecere a timpului liber în Focșani și în împrejurimi.

Vrei să sprijini acest proiect?
• spune-le și prietenilor tăi la ce eveniment local intenționezi să mergi
• spune-ne ce părere ai despre un eveniment local pe care l-am promovat