Concert Vama @Zaga Zaga Vrancea

Să fie vară, să fie soare, să fie zile lungi și nopți și mai lungi. Să ni se cânte frumos, pentru suflet!

Pune în calendar data de vineri, 26 iulie pentru Vama, un concert fabulos într-un loc de poveste, ZagaZaga pe Delta Siretului, la 15 km de Focșani și vino să trăiești o noua experiență alături de trupa ta preferată. Promitem că o sa fie perfeeeeeeect! 🙂

Trupa şi-a obișnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila si al trupei, traieşte, vibrează şi iubeşte

Ne vedem vineri, 26 iulie, la inaugararea zonei de concerte Zaga Zaga să cântăm împreună “Perfect fărăr tine”, “Copilul care aleagră către mare”,“ Ghosts at war” și multe altele

Bilete

Prețul biletului este de 50 lei și 60 de lei în ziua spectacolului.

Biletele se pot procura online pe www.bilete.ro

sau fizic
Focșani – Restaurant Intim (str. Nicolae Bălcescu)
Buzău – Magazinul Hi-Hii (str. Cuza – Vodă)
Tecuci – Asociația Tinerilor Tecuceni – tel. 0766336009
Recepție Zaga Zaga

Informații și rezervări:

Telefon: 0723429264

Locurile sunt limitate, e bine să vă procurați bilete sau să faceți rezervări din timp!

După concert publicul este invitat la un Mega After Party la piscina Zaga Zaga Land să petrecm până dimineață.

ZagaZaga Land

Într-un spațiu în care timpul parcă a rămas oprit contemplându-i tăcerea, Siretul își ramifică brațele care se risipesc ca niște vene peste o întindere nesfârșită, dând naștere unui loc care deapănă frumusețea pământului românesc. ZagaZaga este situat în Delta Siretului, pe limita dintre județul Vrancea și Galați, în satul Doaga. Accesul la resort se face cu ușurintă fiind situat la doar 200 km de București pe E 85, (având două benzi pe sensul de mers), la 20 km de Focșani și 13 km de Tecuci.

În cadrul resortului veți gasi un ansamblu de bungalowuri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private pentru companii, o piscină în aer liber, precum și un parc de aventură cu trasee în copaci și tiroliene, toate așezate pe malurile canalelor din resortul ZagaZaga.

Locația este perfectă pentru iubitorii de pescuit, plimbări cu bicicleta, cu barca sau pentru cei care vor doar să se relaxeze.

© 5Focsani