Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
Ianuarie
Concert simfonic cu Roberto SALVALAIO la Ateneu

Focșănenii melomani sunt invitați la concertul simfonic Eveniment al Orchestrei de Cameră UNIREA luni,  30 octombrie 2017. 

Evenimentul este programat în Sala Mare a Ateneului de la ora 19:00.

Concertul prezintă o importanţă deosebită prin faptul că este dedicat unei mari personalități artistice a secolelor XX şi XXI – Astor PIAZZOLLA, un inovator al melodicii şi al structurilor armonice, dar şi prin prezenţa pe scenă a unui artist veneţian – Roberto SALVALAIO – compozitor, dirijor, interpret la instrumente cu clape (clavecin, orgă, pian, bajan).

Acesta a studiat în oraşul natal – Veneţia, absolvind compoziţia la Conservator, apoi la Conservatorul din Verona absolvă studiile dirijorale, după care urmează numeroase cursuri post-universitare şi susţine numeroase concerte în centre culturale din lume. Este un muzician foarte activ şi este invitat pe scena Ateneului, pentru a doua oară în calitate de interpret. În luna mai a fost invitat în cadrul Proiectului Rinascimento Musici ca solist alături de Cvintetul Avangarde al Filarmonicii Bacău.

De această dată va semna şi conducerea muzicală a concertului.

Vor fi interpretate lucrări din cele mai cunoscute ale compozitorului Astor Piazzola. Enumerăm Libertango, Oblivion, Ave-Maria, La muerte del angel şi altele.

TARIFE

Bilete se pot procura  de la Agenţia Ateneului la preţul de 30 lei – adulţi şi 20 lei – elevi, studenţi, pensionari.

Se mai pot solicita şi abonamente pentru perioada octombrie-decembrie, după cum ne informează conducerea Ateneului, manager Valentin Gheorghiță!

Spune-le și prietenilor tăi dacă intenționezi să mergi la acest eveniment local!

Ce părere ai despre acest eveniment local?

Ghidul tău online de petrecere a timpului liber în Focșani și în împrejurimi.

Vrei să sprijini acest proiect?
• spune-le și prietenilor tăi la ce eveniment local intenționezi să mergi
• spune-ne ce părere ai despre un eveniment local pe care l-am promovat