Concert folk cu Emeric Imre / Zaga Zaga / 11 iunie

Vineri, 11 iunie 2021, vă dăm întâlnire la un concert minunat în aer liber susținut de Emeric Imre – „Nebunul Alb” al folkului românesc, acompaniat de Jimi El Laco și Marius Roje.

Concertul începe la ora 21:00 și se va desfășura în aer liber, în zona „Vama (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

25 lei – PRESALE
35 lei – în săptămâna evenimentului
*Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.
*Locurile sunt limitate.

Emeric Imre este unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii în cadrul Cenaclului Flacăra și de atunci este cunoscut ca „Nebunul Alb” al folkului românesc. Artistul are la activ patru albume: „Nebunul Alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018).

Jimi Laco este unul din cei mai apreciați instrumentiști din România. Din 1994 până în prezent, a cântat împreună cu trupa sa, Nightlosers, pe marile scene din întreaga Europa la chitară, vioară, bouzouki și nu numai. Are, de asemenea, colaborări cu Orient Expres, Adrian Berinde, Emeric Imre și alți artiști și trupe din țară.

Mihai Roje este un pianist cu o vastă experiență în diferite trupe și proiecte muzicale – de la jazz până la rock clasic & metal. Pe lângă proiectele personale, artistul a compus și orchestrat alături de artiști cunoscuți precum: Emeric Imre, Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Florin Chilian, Răzvan Krivach, Magda Pușcaș, Tatiana Stepa, Emilian Onciu, Vali Moldovan, trupele Seven și Slut.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de o seară cu muzică bună!

© 5Focsani