Concert AVICII!

Focșănenii iubitori ai muzicii momentului sunt invitați joi 26 octombrie 2017, la Happy Cinema Focșani. De la ora 20.00 programul conține concertul DJ-ului fenomen, AVICII – TRUE STORIES! 

avicii focsani

DJ-ul Avicii (AKA Tim Bergling), este nominalizat la premiile Grammy. Nimeni nu se aștepta ca superstarul muzicii electronice să treacă la doar 27 de ani de la un număr de 320 de concerte pe an la stoparea totală a show-urilor live. Acest lucru l-a făcut public pe 30 martie 2016.

Filmul, realizat după acest moment, propune un portret intim al artistului. Este prezentată călătoria sa pe parcursul a patru ani, de la debut până la succesul internațional. Nu sunt neglijate nici provocările prin care a trecut și problemele pe care acesta le-a întâmpinat inclusiv în ceea ce privește sănătatea fizică și psihică.

Apropiat și sincer, filmul îl prezintă în lumini diferite. De la mega spectacolele de acasă din Stockholm, susţinute în fața a 80.000 de persoane, până la mai multe interviuri intime.

„Am vrut să fac un film extrem de sincer despre Tim ca personă, nu doar ca Avicii. Să fii un superstar mondial nu e așa ușor cum pare pe Instagram”, declară regizorul filmului, Levan Tsikurishvili.

Cu ajutorul contribuțiilor unor artiști precum Tiesto, David Guetta și Chris Martin sau Wyclef Jean, True Stories devine un document important. Este și o explorare a naturii și presiunilor impuse de intensitatea faimei, dar şi un film pentru fanii devotaţi Avicii.

TARIFE

Bilete disponibile pe cinemagia și la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema și costă 30 de lei.

© 5Focsani