Collateral Beauty

În regia lui David Frankel (The Devil Wears Prada 2006, Hope Springs 2012), Collateral Beauty este povestea suferinței pe care o înfruntă un tată îndoliat. Howard (Will Smith), un fost director de succes în publicitate, și-a pierdut orice urmă de nădejde după ce s-a stins din viață fetița lui de numai cinci ani.

Prietenii lui Howard își fac griji pentru el dar nu știu cum să fie mai aproape de el în momentele cele mai grele și cum să-i înțeleagă neputințele. Lipsit de soluții pentru a-și depăși drama, Howard scrie mai multe scrisori terapeutice către Iubire, Timp și Moarte, descoperind conexiunea profundă dintre acestea: cu toții tânjim după iubire, sperăm să avem mai mult timp la dispoziție și ne temem de moarte. Deși mulți oameni îi scriu scrisori Universului, Howard este cel care chiar primește un răspuns, sub forma unor apariții venite pentru a-l ajuta să găsească rostul vieții și să-și revină din tristețea care-l macină.

Tatălui îndurerat i se dezvăluie momente pline de însemnătate strecurate în durerea lui, care-i permit să descopere armonia și frumusețea vieții, în ciuda suferinței.

Acest film rulează și la Happy Cinema Focșani începând din 6 ianuarie 2017.

© 5Focsani