CCC deschide în această săptămână un magazin în Focșani Value Center

Pe data de 13 Septembrie 2018 compania CCC de încălțăminte și accesorii deschide două magazine noi, unul în Slatina, în cadrul Parcului Comercial Altex, celălalt în Focșani, în cadrul Focșani Value Center. Astfel, grupul CCC ajunge la 57 de magazine deschise în țară, ocupând o suprafață de peste 29.200 mp.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount* la toate produsele, în ambele magazine, în perioada promoțională: 13 – 23 Septembrie 2018.

CCC a lansat de curând campania ‘Youngsters’ dedicată noii generații, aducând în magazine branduri populare în rândul tinerilor. Campania reprezintă o noua direcție a dezvoltării brandului, al cărei scop este de a demonstra că în magazinele CCC oricine cu vârsta sau mintea tânăra va găsi pantofii potriviți.

În acest sezon, branduri sport populare ca Puma și Reebok sunt disponibile în magazinele CCC, contribuind la extinderea portofoliului de produse cu pantofi mereu în tendințe.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producatori din Polonia. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii de toate vârstele. CCC funcționează pe principiul “casa de branduri” care presupune vânzarea mai multor branduri de încălțăminte sub același acoperiș. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturală. Pentru mai bine de jumătate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum există și pentru bărbați: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual, dar și pentru copii: Lasocki Kids și Lasocki Young.

Pe lângă brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano, CCC oferă de asemenea încălțăminte cu licență Disney, adorată de cei mici, pe care se regăsesc personajele preferate de desene animate.

CCC oferă nu doar o gamă variată de încălțăminte, ci și genți la modă și accesorii. CCC aduce pe piața din România ultimele tendințe în modă și oferă în același timp prețuri accesibile, depunând toate eforturile pentru a se asigura că varietatea produselor și calitatea serviciilor se ridică la nivelul așteptărilor clienților.

* Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
** Nu se cumulează cu alte oferte și / sau promoții.

© 5Focsani