Cat de mult TE iubesti?

Om minunat care citesti aceste randuri, ar putea parea ciudat dar totusi, indraznesc sa te intreb, cand ai vorbit ultima data cu tine si ti-ai spus cat de mult TE IUBESTI? Cand te-ai uitat ultima data in oglinda si te-ai simtit frumoasa? Cand ai zambit ultima data cu tot sufletul? Cand te-ai simtit atractiva ? Cand te-ai pus pe tine pe primul plan si te-ai bucurat de minunea care ESTI deja? Cand a fost ultima data cand ai stat cu tine si ti-ai multumit pentru TOT ceea ce tu esti si pentru toate realizarile tale si poate cel mai important ..cand ti-ai oferit iertarea?

Daca intuiesc bine remarc ca a trecut ceva vreme sau poate ca unele intrebari nu ai avut inca curajul sa ti le pui.

Te inteleg si e in regula! Inteleg ca probabil ai o cariera de urmat pe care cel mai probabil nu o simti a fi pentru tine insa iti satisfice nevoile financiare, inteleg ca ai o familie a carei nevoi te straduiesti sa le implinesti cum poti tu mai bine in acest moment, te inteleg ca ai facturi de platit si griji care iti ocupa atat de mult din timpul TAU incat tu te lasi mereu pe ultimul loc. Insa da-mi voie sa te intreb inca ceva…

Esti cu adevarat FERICITA? Puterea ta de fiinta divina in mainile cui este atunci cand tu te lasi pe ultimul loc?

Daca simti ca orice ai face CEVA tot lipseste , atunci te invit cu multa caldura si cu bratele deschise sa ITI IEI PUTEREA inapoi prin a redescoperi IUBIREA DE SINE!Aminteste-ti de momentele cand ai facut primii pasi si nu ti-a fost frica sa cazi pentru ca ai stiut ca te vei ridica,atunci puterea era in inima ta in tot ceea ce tu suflet divin esti si ai uitat cu timpul, ACUM ai sansa sa o iei inapoi. TU ALEGI!

Cu lumina si iubire va astept in numar cat mai mare!

Sunt Hach Alexandra, absolventa a cursului practitioner Coach in cadrul Academiei de Coaching din Romania cu Loredana Latis si al cursurilor domnului Profesor Albert Ignatenko, cu specializarea in psihoinformatiologie.

Va iubesc si va imbratisez!

PROGRAM

Data: 15 ianuarie 2019 ora 18:00-20:00
Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11
Înscrieri: http://bit.ly/2SzF03h

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Detalii si inscrieri: https://www.schimbarepozitiva.ro/cat-de-mult-te-iubesti/

© 5Focsani