Casa Gucci, pe marile ecrane la Happy Cinema Focșani

La Happy Cinema Focșani pe 26 noiembrie are loc premiera mult așteptatului film al lui Ridley Scott – Casa Gucci. Adam Driver, Al Pacino, Lady Gaga, Jeremy Irons sunt câteva dintre numele grele care joacă în această poveste șocantă. Acțiunea filmului este inspirată din destinul tragic al familiei Gucci. Când Patrizia Reggiani (Lady Gaga), o străină cu un început umil, ajunge prin căsătorie parte din familia Gucci, ambiția ei nestăpânită declanșează o spirală riscantă de trădare, decadență, răzbunare și, în cele din urmă, crimă.
În film apare actrița româncă Mădălina Ghenea, în rolul tinerei Sophia Loren.
Mini-vacanța de 1 decembrie aduce pe marile ecrane filme pentru toate gusturile și vârstele. Encanto, Casa Gucci și Resident Evil: Bun venit în Raccoon City sunt noutățile care rulează în rețeaua Happy Cinema.

Update:
Am fost la film pentru că e mult lăudat. Am fost plăcut surprins să văd că era coadă la bilete. Ulterior am stat la rând și pentru ceva de ronțăit. Am fost atât de mulți încât abia ne-am încadrat să cumpăram toți și să prindem filmul de la minutul 3. Asta este o veste bună deoarece industria cinematografică în această perioadă pandemică este cam afectată. Doresc Happy Cinema Focșani să fie mereu asaltat de cinefili. Motive vor avea cinefili pentru că avem filme noi Encanto, Casa Gucci și Resident Evil: Bun venit în RaccoonCity. De asemenea mai rulează și alte filme bune conform programului.
Despre film pot să vă spun că urmărește o perioadă din realitatea vieții familiei Gucci. E vorba de familia care a dat numele marelui brand de modă. Unele aspecte le știam și s-au îmbinat bine în evoluția filmului. Altele m-au surprins. Distribuția este de multe stele , iar actorii care interpretează personajele principale joacă foarte bine. Jos pălăria!
Recomand filmul!

© 5Focsani