Cafeneaua cu Joburi vine în Focșani

Evenimentul este organizat de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes în parteneriat cu ECIM – Compania de Recrutare

Vă așteptăm la Hotel Unirea în 8 aprilie 2022 să descoperiți o nouă ediție a evenimentului iar pentru cei în căutarea unui loc de muncă să facă cunoștință cu viitorii angajatori!

Rămâneți aproape pentru a afla mai multe detalii!

În atenția participanților la Cafeneaua cu Joburi!

Organizatorii evenimentului Cafeneaua cu Joburi își propun organizarea evenimentului, respectând noile măsuri necesare pentru a fi aplicate în contextul pandemic. Astfel, există trei scenarii:

1. În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică de 3/1.000 de locuitori.

Participarea la Evenimentele Cafeneaua cu Joburi se poate efectua și fără prezența unui certificat verde.

2. În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori.

Participanții aflați în căutarea unui loc de muncă, trebuie să prezinte la intrarea din incinta locației în care se desfășoară Cafeneaua cu Joburi, unul dintre următoarele acte doveditoare:
Dovada vaccinării complete, prin care se dovedește că au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea acestei scheme.
Dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
Rezultatul negativ al unui test antigen rapid certificat, pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

3. În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori.

Din păcate, în orașele în care incidența depășește 6/1.000 de locuitori, evenimentele Cafeneaua cu Joburi vor fi anulate pe moment, urmând să vă anunțăm momentul în care acestea vor putea fi reluate.

***Organizatorii Evenimentului Cafeneaua cu Joburi pun la dispoziție participanților măști de protecție și dezinfectant, pentru a-i proteja pe aceștia.

Persoanele care nu respectă măsurile pentru prevenirea răspândirii și controlului infecțiilor nu pot participa la eveniment.

© 5Focsani