Bursa Proiectelor Scolare 2017 – Fii #premium, inovează pentru viitor!

Grupul de companii Premium Porc anunță lansarea celei de-a V-a ediții a ”Bursei Proiectelor Școlare” sub egida ”Fii #premium, inoveaza pentru viitor!”

Bursa Proiectelor Scolare 2017

În acest an competiția destinată elevilor de gimnaziu din Județul Vrancea poate aduce premiul cel mare de 15.000 Euro echipei de 7 elevi și un profesor coordonator care își imaginează care ar fi beneficiile de a avea la ei în școală fie un laborator IT nou, fie un teren de sport nou, fie un laborator de științe ale naturii nou. Tema de anul acesta are drept scop cultivarea spiritului inovativ si identificarea nevoilor de dezvoltare a scolii din care elevii participanti fac parte.

Pentru a convinge că merită marele premiu, elevii trebuie să își imagineze într-o formă inovativă (prezentare audio-video, dramaturgie, machetă, pictură etc) cum ar fi școala lor cu genul acesta de dotări noi și cum i-ar ajuta să se dezvolte personal pe ei și colegii lor.

Echipa care va câștiga premiul cel mare va contribui decisiv la modernizarea școlii căci, din cei 15.000 Euro, grupul de companii Premium Porc va finanța unul din cele trei proiecte propuse. Va fi o moștenire în folosul școlii de care să fie mândră toată lumea.

Pe lângă cei 15.000 Euro grupul de companii Premium Porc oferă și alte premii pentru fiecare membru al echipelor câștigătoare.

Astfel, fiecare elev al echipei care va câștiga marele premiu de 15.000 Euro va primi și un laptop cadou. Același premiu va primi și profesorul coordonator.

Și la această a V-a ediție va fi acordat premiul II, membrii echipei și profesorul coordonator urmând să primească câte o tableta, iar membrii echipei și profesorul coordonator care se va clasa pe locul III vor primi cadou un smartphone.

Mai mult de atât, toți cei 24 de premianți ai Bursei Proiectelor Scolare 2017 vor primi un Mega-Cadou – ”O excursie de o zi la București” unde vor vizita Muzeul Antipa și vor merge în Piața de Crăciun.

Cum se fac înscrierile?

Pentru a intra în competiția Bursa Proiectelor Școlare 2017, elevii de gimnaziu trebuie să completeze formularul on-line: bursapremiumporc2017 în perioada 10 – 28 noiembrie 2017. Ei trebuie facă o echipă de 7 membri și să își găsească un profesor coordonator. De asemenea, în formular trebuie realizată descrierea proiectului și atașată o fotografie relevantă cu echipa de proiect sau cu tema proiectului.

Pe pagina de Facebook a grupului de companii Premium Porc vor fi publicate atât fotografia cât și textul privind descrierea proiectului. Una din modalitățile de departajare în cadrul competiției o reprezintă share-urile obținute de echipe. De asemenea, pe data de 9 decembrie 2017, de la ora 10.00, la Sala Polivalentă din municipiul Focșani va avea loc competiția publică ”Eu sunt #premium” unde echipele își vor prezenta proiectele. Cine va obține cele mai multe voturi de la vizitatori va avea o șansă în plus să câștige!

Cum poţi câştiga?

Dacă echipa își dorește cu adevărat să câștige premiile oferite de grupul de companii Premium Porc atunci va avea nevoie de toți prietenii, colegii și toți membrii familiei deoarece toți vor trebui să susțină proiectul. Cei 15.000 Euro și restul premiilor vor fi castigate în baza următoarelor criterii:
• Numărul de share-uri(distribuiri) primit de proiect pe pagina de Facebook (20%);
• Numărul de voturi primit de la vizitatori pe parcursul competiției publice ”Eu sunt #premium” (25%);
• Votul juriului (55%);

Cine se va afla în juriu?

Juriul va fi format din următorii membri:
• Un reprezentant al companiei Premium Porc Group;
• Un reprezentant al ISJ Vrancea;
• Un reprezentant al Primăriei Municipiului Focșani;

Care sunt premiile?

Echipa câștigătoare va avea ocazia de a-și vedea proiectul pus în practică, deoarece școala din care provine va primi dotări de 15.000 Euro, bani cu care vor putea realiza, la alegere: un laborator IT sau un laborator de științe ale naturii sau un teren de sport;

De asemenea, vor fi acordate și premii, individuale, membrilor echipelor a căror proiecte vor obține punctajul maxim.
• Premiul I (premiu pentru echipa care câștigă 15.000 Euro pentru școală) un laptop de ultimă generație pentru fiecare membru al echipei&profesorul coordonator.
• Premiul II – o tabletă de ultimă generație pentru fiecare membru al echipei&profesorul coordonator
• Premiul III – un smartphone pentru fiecare membru al echipei&profesorul coordinator.

Dar premiile nu se opresc aici! Toți cei 24 de căștigători vor fi invitați într-o excursie de o zi la București unde vor vizita Muzeul Antipa și Târgul de Crăciun.

Grupul de companii Premium Porc are încredere deplină că, prin talentul şi inovatia lor, elevii vor reuși să identifice acel proiect care o data ce va fi pus in practica, va transforma scoala din care ei provin în școala viitorului.

Premium Porc este un grup de companii înființat în 2006 cu activitate integrată în agribusiness și cu o experiență vastă în administrarea fermelor de porcine în sistem intensiv, folosind tehnologie și genetică daneză.

© 5Focsani