Bunicul dezlănțuit@ Cinema Balada

”Bunicul dezlănțuit”, o comedie foarte frumoasă  ne așteaptă la gazda noastră Cinema Balada sâmbătă și duminică, 11- 12.06.2016 de la orele 19:oo ! Așa cum se poate observa din sinopsis-ul găsit pe site-ul specializat cinemagia.ro, filmul este o avalanșă de întâmplări amuzante și este recomandat pentru un public dornic de bună dispoziție:

”Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona.

Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar și o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experiențe și face tot posibilul să-și convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănțuit și formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învața unul de la celălalt și leagă o relație mai strânsă ca niciodată.

Comedia „Bunicul dezlănțuit” îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăți și hotărât să demonstreze că viața merită trăită din plin la orice vârstă.”

Vizionare plăcută mai ales că este un film recent, film distribuit anul acesta 2016!

pret film 5 lei

© 5Focsani