British Council Day in Focșani

”Înfiinţată în 1934, British Council este organizația internațională a Marii Britanii pentru relații culturale şi oportunităţi educaţionale. Oferim oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabilim relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Noi numim acest tip de activitate, relaţii culturale.

Suntem o organizaţie globală cu peste 190 de centre în 110 ţări şi teritorii. Anual, prin intermediul serviciilor şi proiectelor pe care le dezvoltăm, influențăm viețile a circa 500 de milioane de oameni, aproape o zecime din populaţia lumii. ” – se arată în prezentarea organizației pe site.

British Council este prezentă în România din anul 1938 ajutând la crearea de conexiuni între populația celor două țări prin proiecte în artă, educație și societate.

British Council Romania organizează în orașe diferite evenimente menite să ajute persoanele intereseate să își dezvolte abilitățile de predare, să se angajeze în programe de educație.

Primul eveniment al acestei soiuri va avea loc la Focșani, luni, 17 octombrie la Hotel Ambasador, începând cu ora 13:00.

Ei bine, luni 17.10.2016 de la ora 13:00 Hotelul Ambasador,  Strada Bucegi, nr. 12, este gazda primei conferințe de acest gen din Focșani. Programul pregătit de organizatori este bine stabilit, iar pentru a putea participa este necesară înscrierea pe site:

13:00 – 13:30 – Meet and greet

13:30 – 13:45 – Get to know us better – Zoltan Popescu

13.45 – 14.30 – Tips for teaching IELTS writing – Louise Oliver

14.40 – 15.40 – Workshops round 1: Improving relationships in the classroom (Monica Ralea) and Communication for Democratic Citizenship (Ruxandra Popovici)

15.40 – 16:00 – Coffee break

16.00 – 17.00 –Workshops round 2: Improving relationships in the classroom (Monica Ralea) and Communication for Democratic Citizenship (Ruxandra Popovici)

Participarea este gratuită și acesta este un nou motiv care sigur va impulsiona persoanele interesate de acest subiect, nu numai cadrele didactice care predau limba engleză, să fie prezente.

De asemenea, site-ul www.britishcouncil.ro are multe informații și nu ar strica să-l cercetați un pic.

british-council-day-in-focsani

© 5Focsani