Bookurie fără etichetă – ediţia a III-a

Vă invităm alături de noi, duminică, 22 aprilie, începând cu ora 10:00, în Piața Unirii din Focșani, pentru a vă încerca norocul și a vă pune instinctul înainte de toate, căci doar așa puteți alege o carte ale cărei coperți sunt învelite și doar câteva cuvinte cheie descriu povestea de dincolo de ambalaj.

„Bookurie fără etichetă” reprezintă un mic târg de carte, caritabil, organizat de Rotaract Varana Focșani, ajuns la a III-a sa ediţie. Acest proiect constă în ambalarea întregii cărţi într-o coală de hârtie în aşa fel încât să nu i se vadă coperta (titlul, autorul, etc.), iar cititorul va dona pentru aceasta fără să ştie despre ce este vorba. Pe acel ambalaj vor fi trecute câteva informaţii care includ genul cărţii, precum şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta.

Încurajăm cititul, dar şi ideea de a nu judeca o carte după copertă, făcând lectura mai interesantă, tocmai pentru că cititorul nu ştie ce îi rezervă paginile acelei poveşti.

Anul acesta, ca şi în anul precedent, donaţia minimă recomandată pentru o carte va fi de 10 lei, întrucât ne dorim să contribuim la echiparea cu materiale didactice a unei grădiniţe.

Pe lângă cărți avem și semne de carte pe care le puteți achiziționa tot pentru o donație minimă.

De asemenea vă aşteptăm să rămâneţi alături de noi pentru o zi de lectură în aer liber!

© 5Focsani