Ateliere de parenting

Ateliere de parenting organizate la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează ateliere de parenting, adresate părinţilor aflaţi în stabilirea unei relaţii de armonie cu copiii. Întâlnirile se vor derula sub îndrumarea doamnei psiholog Maria Arginteanu, voluntar al bibliotecii noastre şi specialist în psihologie educaţională şi consilier psihologic.

Atelierele au în vedere teme actuale, care vin în în sprijinul adulţilor: obţinerea echilibrului psihoemoţional al copilului, abordarea introspecţiei în rolul de părinte, însuşirea de metode şi tehnici de armonizare a relaţiei părinte-copil.

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea pune la dispoziţia participanţilor şi, în egală măsură, a membrilor comunităţii, cărţi de psihologia copilului şi de parenting, aflate în colecţiile sale.

Atelierele se vor desfăşura în fiecare zi de vineri, de la ora 17, începând din data de 9 aprilie 2021, la Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene Vrancea. Înscrierile se realizează la numărul de telefon 0237/231161, persoană de contact bibliotecar Diana Rădună.

© 5Focsani