,,André Rieu: Tânăr la 70 de ani” – concert extraordinar la Happy Cinema Focsani

André Rieu invită publicul din toată lumea să se alăture petrecerii sale aniversare!

Concertul ,,André Rieu: Tânăr la 70 de ani” este difuzat pe 4 ianuarie la Happy Cinema Focșani și Buzău.

Maestrul împlinește 70 de ani și organizează o somptuoasă petrecere aniversară la castelul său din Maastricht. În timpul petrecerii, André va discuta cu gazda evenimentului, Charlotte Hawkins, despre viața și muzica sa.

TÂNĂR LA 70 DE ANI este concertul perfect al lui André Rieu, în care violonistul evidențiază momentele sale preferate din cadrul concertelor susținute de-a lungul timpului. Acest eveniment aniversar unic vă va duce într-o călătorie incredibilă în jurul lumii, în cele mai minunate locuri în care artistul a concertat în decursul carierei sale, precum Schönbrunn Vienna, Radio City Music Hall în New York sau Concertul de Încoronare din Amsterdam.

Alăturați-vă petrecerii din cinematografe împreună cu toți prietenii voștri și întâmpinați Noul An în ritmul minunatei muzici a Regelui Valsului într-un eveniment ce nu trebuie ratat!

Urmăriți aici invitația lui André Rieu la concert: https://youtu.be/XsyMrcp2NAA

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională, prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, iar din iarna lui 2019 și în Bacău.

Biletele se pot cumpăra de la cinematograf sau online. Website: www.happycinema.ro

© 5Focsani