André Rieu, regele valsului, încântă publicul la cinema!

Spectaculosul concert de vară susținut de André Rieu în orașul său natal Maastricht va fi difuzat la Happy Cinema pe 23 septembrie, ora 20:00.

Experimentează magia din confortul scaunului de cinematograf, căci regele valsului te invită la o seară plină de dramă și romantism. Concertul marchează împlinirea a 30 de ani de când André Rieu a înființat orchestra Johann Strauss. Bucurați-vă de această demonstrație de magie pe marele ecran la Happy Cinema, doar în data de 23 septembrie.

André Rieu

Amplasat pe fundalul medieval uimitor al pieței orașului natal al lui André, concertul spectaculos de la Maastricht îl surprinde pe maestru în elementul său, împreună cu Orchestra lui Johann Strauss formată din 60 de artiști, soprane, tenori și invitați speciali. André oferă o experiență muzicală de neuitat plină de umor, amuzament și emoție pentru toate vârstele.

TARIFE

Biletele costa 39 de lei pentru adulți și 29 lei, tarif redus pentru elevi și pensionari. Biletele se pot achiziționa de la cinema, sau prin Cinemagia.

© 5Focsani