Al doilea Seminar adresat persoanelor diagnosticate cu Cancer şi familiilor acestora, derulat la Biblioteca Judeţeană

Vineri, 16 februarie 2018, la sediul central al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, se va desfăşura, între orele 15.30 şi 18.30, a doua întâlnire din cadrul Programului EU, TU, NOI ŞI CANCERUL, adresat persoanelor din Focșani diagnosticate cu cancer şi familiilor acestora, prilej cu care se va constitui Grupul suport.

Programul EU, TU, NOI SI CANCERUL este GRATUIT, va continua cu întâlnirile Grupului suport, la bibliotecă, o dată la două săptămâni, întâlniri susţinute de doamna psiholog, terapeut şi coach, Raluca Panait.

„Noi credem că orice este posibil dacă iți dorești, crezi, acționezi ! Ne susținem, ne încurajăm și în același timp respectăm ritmul fiecăruia. Combinăm zâmbetele cu lacrimile, exercițiile cu poveștile, ne bucurăm de experiențe, valorizăm orice clipă și, dacă avem lamâi, învățăm să facem, fiecare, după rețeta sa, o limonadă fantastică. Suntem deja o comunitate ce se extinde si, pentru că, din ce in ce mai multe persoane se regăsesc aici, și chiar vin din alte localități pentru a se alătura grupului, atunci înseamnă că suntem pe drumul cel bun! În cadrul întâlnirilor experimentăm tehnici profunde de conștientizare, creștem puterea interioară și încrederea, folosim focalizarea ca terapie de identificare și vindecare/rezolvare, experimentăm materializarea și externalizarea unei dificultăți/dureri/tensiuni fizice, aflăm mesaje subtile ale corpului, comunicăm la nivel subtil și empatic cu celălalt, aflăm că nu suntem singuri, trăim povești ale unor oameni ca mine, ca tine, ca noi, primim, dăruim, trăim” (Raluca Panait).

Cei interesaţi să participe la acest seminar sunt rugaţi să se înscrie la numerele de telefon: 0723.236.037 sau 0743.046.460.

© 5Focsani