„Afacerea Est” la HappyCinema Focsani

afacerea-est-1600x1200HappyCinema ne prezinta in acest weekend un film interesant intitulat „Afacerea Est”. Duminică, 23 octombrie 2016, la ora 20:00, suntem invitati in incinta Focșani Mall la o comedie românească regizată de Igor Cobileanski. Distributia are în rolurile principale pe Ion Săpdaru, Constantin Pușcașu, Daniel Busuioc și Anne Marie Chertic. Filmul va rula în avanpremieră, iar în sală vom avea parte de o surpriza. Organizatorii s-au gandit sa invite la aceasta proiectie doi dintre actorii filmului.

Afacerea Est spune povestea unei prietenii dintre doi moldoveni. Marian (Constantin Pușcașu) e un intelectual de provincie iar Petro (Ion Sapdaru) un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-și îndeplini visurile. Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), Petro își dorește o macara pe care s-o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri și încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile esueaza dar Marian și Petro nu își pierd optimismul și încearcă alte metode de a se căpătui.

Imediat după lansarea de la Iași, o parte dintre actori principali, împreuna cu actorii de la teatrele locale și producătoarea Iuliana Tarnovețchi, va porni să se întâlnească cu publicul filmului din marile orașe din regiunea Moldovei :

  • 18 octombrie la Botoșani (Cinema Unirea)
  • 19 octombrie la Bârlad (Cityplex Victoria)
  • 20 octombrie la Piatra Neamț (Cinema Dacia)
  • 21 octombrie la Suceava (Cinema Modern)
  • 22 octombrie la Vaslui (Cityplex)
  • 23 octombrie la Focșani (Happy Cinema)
  • 24 octombrie la Buzău (Happy Cinema).

HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc. Acesta operează în prezent  în Focșani și Buzău. Cinematograful folosește tehnologie de ultimă oră. Acesta are sisteme high tech de proiecție video și redare audio în format 2D și 3D. În Focșani dispune de un foyer generos și două săli  echipate cu sisteme de proiecție digitale, cu o capacitate de 218 locuri.

© 5Focsani