1 iunie la Happy Cinema Focșani Animații gratuite pentru copiii cu vârsta sub 12 ani

De 1 iunie Happy Cinema Focșani propune un exercițiu de imaginație și de evadare din cotidian, preț de câteva ore. Happy Cinema vă așteaptă cu trei animații de neratat. Copiii cu vârste de până la 12 ani au acces GRATUIT! Happy Cinema face familiile fericite!

1 iunie la Happy Cinema Focșani

Programul include titlurile:

• RAȚĂ, RAȚĂ ȘI GÂSCAN 3D (animație, regia Christopher Jenkins) de la 15.40
În urma unui accident, Peng, un gâscan cu spirit de aventură, devine responsabil pentru doi pui rătăciți de rață (Chi și Chao). Întâlnirea neașteptată este prilej pentru erou de a începe o călătorie palpitantă, pe parcursul căreia va înțelege puterea iubirii necondiționate.

• ALBINUȚA MAYA 2 3D (animație, regia Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann) de la 12.45

Îndrăgitul personaj revine pe marile ecrane cu noi aventuri. Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este foarte importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun.

• PRINȚESA FURATĂ 2D (animație, regia Oleg Malamuzh) de la 10.40

Fermecătoarea prințesă Mila, de care se îndrăgostește trubadurul Ruslan, este răpită de un vrăjitor malefic care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și pentru a dovedi că iubirea pură poate învinge magia.

Tarife adulți 1 iunie:

– până la ora 17:00 – 15 RON/bilet
– dupa ora 17:00- 22 RON/bilet

TARIFE SPECIALE CINEMA:

elevi, studenți, pensionari – 14 RON/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor.

TARIFE OCHELARI 3D:

Ochelari 3D reutilizabili – 4 RON/buc.

Pentru ca distracția să fie completă, aveți la dispoziție meniuri cu popcorn și nachos (începând de la 10,5 lei), apă, sucuri răcoritoare, ceaiuri și dulciuri.

© 5Focsani